Tüm HABERLER

Luna elektronik’ten Arge merkezi muduru Taylan Keskin bey tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşıyor… 21/11/2018

• Rodos Makina "Girişimcilik ve İş Kurma" Sunumu 07/11/2018

Rodoslu Makina’nın kurucusu Okan Pembe bu yıl da “Girişimcilik ve iş kurma” başlıklı konuşmasıyla öğrencilerimizle bir arada… (07/11/2018)

• VESTEL TEKNİK GEZİSİ

Vestel teknik gezisi  Elektrik Elektronik mühendisliği Electromagnetic Compability dersi öğrencileri tarafından 21.05.2018 tarihinde gerçekleştrildi.Ayrıca teknik gezide Vestel ile İzmir Katip Çelebi üniversitesi arasında 2209 TÜBİTAK öğrenci projeleri üzerine de görüşmeler yapıldı.

• Atlas Trafo "Trafo Üretimi" Sunumu

Atlas Trafo'nun kurucularından Cengiz Küçükerdem trafo üretimi üzerine iş tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı.

• Kentkart "Endüstrideki Gömülü Sistem " Sunumu

Kentkart firmasından Burak Şahan endüstrideki gömülü sistem uygulamalarını öğrencilerimizle paylaşıyor.

• Baylan Ölçü Aletleri "Gömülü Sistemler" Sunumu

Baylan Ölçü Aletleri'nden Burak Çelikkaya gömülü sistemler hakkında öğrencilerimiz bilgilendiriyor.

• Rodos Makina "Girişimcilik ve İş Kurma" Sunumu

Rodoslu Makina’nın kurucusu Okan Pembe, “Girişimcilik ve iş kurma” başlıklı konuşmasıyla tecrübelerini 06.12.2017 tarihinde öğrencilerimizle paylaştı.

• Türk Telekom "Haberleşmede Sabit Erişim Teknolojileri" Sunumu

Türk Telekom'dan Onur Uçar  "Haberleşmede sabit erişim teknolojileri" adli sunumuyla haberleşmedeki yeni teknolojileri öğrencilerimize tanıttı.

• ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ SEÇİMİ HK.

Fakültemiz  Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünde  öğrenci temsilcisi seçimi yapılacaktır. Aday olmak isteyen öğrencilerin 15 Aralık 2017 Cuma gününe kadar aşağıda isimleri yazan Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerimize dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. Doç. Dr. Merih PALANDÖKEN Yrd. Doç. Dr. Ali Yener MUTLU Yrd. Doç. Dr. Volkan KILIÇ Öğrenci temsilci adaylarında aranacak nitelikler MADDE 18 – (1) Öğrenci temsilciliklerine aday olacak öğrencilerde aşağıdaki şartlar aranır: a) Bir önceki yarıyıl sonunda genel not ortalamasının ve dönem not ortalamasının en az 2.00 olması, aday öğrenci hazırlık sınıfı öğrencisi ise hazırlıkta yıl tekrarı yapmamış olması, b) Siyasi parti organlarında üye veya görevli olmaması, c) Seçimin yapıldığı dönemde kayıt dondurmamış olması. d) Hazırlık sınıfı hariç üniversitede azami eğitim süresini doldurmamış olması, e) Hiçbir disiplin cezası almamış olması, f) Sabıka kaydının bulunmaması.

• Atlas Trafo "Engineers in Power System" Sunumu

Atlas trafonun kurucularından Cengiz Küçük erdem "Engineers in Power System" adlı sunumuyla bilgi birikimlerini öğrencilerimizle paylaştı.

• Kent Kart "Akıllı Ulaşım Sistemleri" Sunumu

Kentkart firması ArGe mühendislerinden Eren Kırmızıgül Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencilerimize 22.11.2017 tarihinde “Akıllı ulaşım sistemleri” adli sunumu yaptı.

Toplam 11