15.03.2013 15.03.2013 The promotional tour of NETES FIRM was on IKC University campus

Hem öğretim üyelerine hem de öğrencilerimize yönelik Fluke ve Keithley marka Elektrik Elektronik Mühendisliği'ne uygun cihazları tanıtmak üzere İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'ne NETES Tanıtım Tırı geldi. Tır bünyesinde tanıtılmak üzere Osiloskop, Multimetre, Güç Kaynağı, Güç Analizörü, Termal Kamera, Akım ve Gerilim Karakteristiği alan cihazlar, Spektrummetre vb bir çok cihaz ilgililere sunuldu. Bölümümüz öğrencilerin gelecekte karşılaşacakları cihazlarla ilk tanışıklıkları gerçekleşti. Etkinliğin gerçekleştirilmesinde katkısı bulunan Bölüm Başkan Vekilimiz Savaş Şahin'e ve Netes Firma Sorumlusu Cemil Müftüoğlu'na teşekkürler...